Ubio saradnika zbog svađe od pre 60 godina

"Nerazjašnjeni računi" između Karla Eriksona i Normana Džonsona rezultirali su ubistvom Džonsona, penzionisanog profesora fizičkog

  • 0

Karlu Eriksonu (73), iz Vatertauna, Južna Dakota, sudi se za prvostepeno ubistvo penzionisanog  profesora fizičkog Medison srednje škole Normana Džonsona.

Prema rečima Barbare Džonson, supruge ubijenog profesora, Erikson je došao do njihove kuće i dva puta mu je pucao u glavu.

Dik Erikson, Karlov brat, rekao je da je Karl bio često depresivan i da je imao problema sa alkoholom. Pre 60 godina, Karl je sarađivao sa Džonsonom dok je bio sportski menadžer u Medisonu i znam da su "ostali neki nerazjašnjeni računi" između Eriksona i Džonsona. "To je jedino moglo da bude motiv za ubistvo, znam da od tada nisu progovorili" objasnio je.

"Par puta kada bi se slučajno pomenulo ime Normana Džonsona, Karl je znao naglo da pobesni i da ga naziva svakakvim imenima", rekao je Dik.

Ubistvo profesora Džonsona je prvo u ovom gradu od 1906. godine.

(Dejli mejl / Foto: keloland.com / Isidora Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA