JEFTINIJE: Vikend popust u Tempu 12 posto, bez obzira za iznos računa

Popust od 12 odsto vikendom važi u svim Tempo centrima u Srbiji: tri Tempo centra u Beogradu (Ada Ciganlija, Viline vode, Kvantaš), Kragujevcu, Čačku, Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji i Užicu

  • 0

Na svaku kupovinu tokom vikenda, bez obzira na iznos računa, u Tempo centrima od subote 22. juna biće odobren popust od 12 odsto. Uz to, u ovim objektima, plaćanje se može odložiti čekovima na 200 dana bez kamate.

Direktor formata Tempo u kompaniji "Delez Srbija" Mark Garofani kaže da je ova odluka vid podrške potrošačima, kako bi se u sezoni putovanja i odmora dodatno rasteretili kućni budžeti.

- Naš razonovrstan asortiman robe svih kategorija uz odličnu ponudu svežeg mesa, voća i povrća i sezonske robe je, uz odlične cene i mogućnost kupovine 24 sata dnevno, ono što vraća potrošače Tempu. Sa popustom od 12 odsto vikednom mislim da smo zaista pokazali da su nam potrebe potrošača na prvom mestu - ističe Garofani.

Popust od 12 odsto vikendom važi u svim Tempo centrima u Srbiji: tri Tempo centra u Beogradu (Ada Ciganlija, Viline vode, Kvantaš), Kragujevcu, Čačku, Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji i Užicu.

Beogradski Tempo centri vlasnicima personalizovanih "bus plus" kartica, koji su se prijavili za benefit program, odobravaju popust od pet odsto radnim danima, a Tempo centar na Adi i Kvantašu od ovog proleća imaju u ponudi tehnike robu više 50 svetski poznatih brendova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA