Projekcijom "Kleopatre" zatvorena revija "Blockbuster" (VIDEO)

Atmosferu epohe velike egipatske vladarke dočarali su statisti odeveni u kostime i našminkani u stilu egipatskog dvora, a publika Centra "Sava" je imala priliku da vidi izložbu "Elizabet Tejlor perom Politike"

  • 0

Ekskluzivnom projekcijom remasterizovanog spektakla "Kleopatra" zatvorena je prva letnja revija filmskih hitova "Blockbuster".

Atmosferu epohe velike egipatske vladarke dočarali su statisti odeveni u kostime i našminkani u stilu egipatskog dvora, a publika Centra "Sava" je imala priliku da vidi izložbu "Elizabet Tejlor perom Politike", izbor tekstova iz dokumentacije najstarijeg dnevnog lista na Balkanu o jednoj od najpopularnijih glumica Holivuda,

Revija je trajala od 14. juna u Centru "Sava" u Beogradu, kao i bioskopima "Arena Cineplex" u Novom Sadu i "Vilin Grad" u Nišu. Tokom sedam dana prikazano je 13 filmskih premijera kako holivudske produkcije, tako i ostvarenja iz Evrope i ostalih delova sveta.

Na programu revije bile su komedije: "Mlađi referenti", "Žestoke devojke", "Slučajni ljubavnici" i "Prva godina braka", akcioni filmovi i trileri: "Vajolet i Dejzi", "Poziv", "Vatrena trka", "Svetski rat Z", "Neželjeno dejstvo", kao i drame "Samo bog prašta", "Lice ljubavi". Prikazan je, osim "Kleopatre", i istorijski spektakl iz Kine "Poslednja večera".

Gost letnje revije "Blockbuster" bio je Danijel Kalparsoro, reditelj filma "Vatrena trka", koji je najavio i novi projekat na kome radi sa ekipom iz Srbije. Film "Svi panteri su pink" bavi se poznatom kriminalnom grupom poreklom sa ovih prostora, scenario piše Dimitrije Vojinov, a producent je Miša Mogorović.

Letnja revija filmskih hitova "Blockbuster" organizovana je kako bi publici pružila uvid u letnju bioskopsku sezonu 2013. godine. Filmovi sa programa revije naći će se tokom narednih meseci na redovnom bioskopskom repertoaru.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA