UHVATILA IH NA DELU: Bacila ljubavnicu svog muža niz liticu! (VIDEO)

Obračun dve žene zabeležile su sigurnosne kamere u Peruu, a na snimku se vidi kako žena baca švalerku svog muža u provaliju

  • 4

Osveta prevarene žene! Liset Mamani bacila je niz liticu ljubavnicu svog muža Sandru Morales, a tragičan događaj snimile su bezbednosne kamere u gradu Arakuepi u Peruu. Srećom, ljubavnica je ipak preživela, a prošla je samo sa nekoliko ogrebotina.

Na snimku se najpre vidi kako Reneco Savadra, muž Mamanijeve, razgovara sa svojom ljubavnicom Moralesovom. Zatim se pojavljuje prevarena supruga koja odmah hvata 25-godišnju ljubavnicu svog muža za kosu i vuče je prema litici.

Muškarac, umesto da razdvoji dve žene u klinču, beži sa mesta događaja, a Mamanijeva baca suparnicu sa litice i odlazi.  Na sreću, Moralesova je preživela. Ona je uspela da izađe iz provalije, a prošla je sa nekoliko ogrebotina i modrica.

Zvuči neverovatno, ali Mamanijeva je, i pored snimaka sa sigurnosnih kamera, negirala da je bacila ljubavnicu svog muža u provaliju.

Ona je u međuvremenu zatražila razvod od svog muža sa kojim ima četvoro dece.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA