KRAGUJEVAC: Kradu telefone i novčanike na kupalištima!

Policija zbog sve češćeg prisustva lopova upozorava građane da paze na svoje stvari

  • 3

Kupališna sezona tek je počela, a mnogo Kragujevčana za samo nekoliko dana pokradeno je na gradskim kupalištima.

Policija je juče upozorila građane da paze na svoje stvari jer policijske patrole ne mogu da budu na nekoliko kupališta u isto vreme. Samo gradske otvorene bazene, tokom najtoplijih dana, poseti tokom radnog vremena i do 5.000 ljudi.

Na otvorenim bazenima u Kragujevcu i jezeru u Šumaricama poslednjih dana učestale su krađe mobilnih telefona i novčanika sa ličnim dokumentima i novcem.

Jedna Kragujevčanka ostala je bez novčanika koji joj je bio u rancu a da nije ni stigla do vode. Lopov ju je pokrao dok je čekala red da kupi ulaznicu za gradske bazene.

Stevan K. ostao je bez novog telefona "sakrivenog" u džepu šortsa, ostavljenog na plaži. On krađu nije ni prijavio, a to ne čine mnogi.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    21. jun 2013 | 15:57

    Pa sta ima da prijave kradje kad policija ionako nista ne radi!!

  • Zile

    21. jun 2013 | 19:28

    Uvek smo u vecoj grupi,jedan-dvoje uvek pored stvari.Kad sam pitao policajca sta da radim kad ga uhvatim da me pljacka-slego je ramenima i rekao:zakonski ne smes da ga pipnes.A onda na uvo da ne cuju drugi-samo pazi da ga ne udaras tamo gde se vide modrice i tuci ga toliko da posle ne sme da te prijavi.

  • alexa

    21. jun 2013 | 17:23

    I sta je tu cudno?!? Pa tako je svakog leta i u svim gradovima, mislim da tu nema nekog specijalnog resenja, jedino mobilni moze recimo da se ne nosi sve ostalo treba, licna ako policija hoce da legitimise- ako nemate platicete kaznu, pare moraju inace ceo dan ili popodne bicete zedni - gladni niko neda dzabe pa ni sladoled,a lopovcici ili kako ih ja zovem kokosari rade li rade, i jos jedna solucija sve se nosi ali uvek neko pod uslovom da ste posli sa nekim da ostane pored stvari i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA