APSOLUTNI HIT: Dubrovčanin zbog vrućine spavao na krovu kuće! (FOTO)

Jedan stanovnik Dubrovnika, koji je rekorder po izmerenoj visini temperatura u Hrvatskoj, spas od vrućine i miran san pokušao je da nađe na krovu kuće, a sa sobom je poneo dušek, pokrivač i vodu

  • 4

Dubrovnik je poslednjih dana, pa i od prvog dana leta, apsolutni rekorder u temperaturama, koje ne padaju ispod 30 stepeni ni u noćima.

Verovatno ne mogavši da zaspi od vrućine, ovaj je naš "heroj dana" uzeo dušek, pokrivač, vodu da ne bude žedan i sve drugo što mu može zatrebati i poneo sa sobom - na krov.

(Telegraf.rs / Izvor: Dubrovački dnevnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    22. jun 2013 | 13:19

    najvise smaraju ovi koji objavljuju temperaturu pa npr. u cetvrtak su rekli da je bilo 34 a bilo je minimum 40... smanjuju temp. da ne bi bilo vanredno stanje...

  • Nis

    22. jun 2013 | 12:55

    Sigurno je hladno na vrelom crepu.slikan si hrcak,sad mozes sici

  • alexa

    22. jun 2013 | 11:17

    Sve mi se cini da cemo i mi uskoro ako ovako nastavi, danju radi nocu ne moze da se zaspi do kasno vec sam sav izmucen a tek je pocelo, jos da mi nije ujutro kao danas kad ne radim komsija neandertalaca koji se dovikuju kao da su na planinama bilo bi mi lakse doduse ne svi ali i ova dvojica penzionera su previse i j.... ih onaj ko im dao penzije a imaju 50 godina konju rep mogu da iscupaju, borio sam se objasnjavao im al sta vredi dok se ne uzme motka nista od toga i eto kako covek zaglavi u zatvoru, ali dobro danas ne radim i sutra pa odoh na kupanje tako se vec moze funkcionisati:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA