Irinej: Da je Nikolićeva poseta najavljena sigurno bi ga neko sačekao!

- Prvi put čujem od vas je predsednik Nikolić tebalo da poseti Gračanicu, ali ako je njegova poseta ranije najavljena, sigurno bi neko od sveštenstva to znao - kaže patrijarh srpski

  • 3

Patrijarh srpski Irinej kaže da nije znao da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas boravio u manastiru Gračanica kod Trebinja, u Republici Srpskoj, i da ne zna šta se, kako je rekao, desilo pa ga niko od sveštentva tamo nije dočekao.

- Prvi put čujem od vas je predsednik Nikolić tebalo da poseti Gračanicu, ali ako je njegova poseta ranije najavljena, sigurno bi neko od sveštenstva, pa i vladika to moralli da znaju - rekao je patrijarh Irinej Tanjugu.

Kako je ranije danas javio Tanjugov dopisnik sa lica mesta, predsednika Nikolića u manastiru Gračanica nije dočekalo nijedno svešteno lice, iako je njegova poseta bila ranije najavljena.

U manastiru, naime, nije bilo bukvalno nikoga, vrata su bila otvorena, predsednik je ušao, pomolio se i upalio sveću.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bozo

    22. jun 2013 | 18:18

    Nemas ti izgleda kontrole tamo koliko ni ja...

  • Gaša

    23. jun 2013 | 17:14

    Koji je faktor dotični Toma???Predsednik koje države?Gde su joj granice?On je čovek koji je razvio mali privrdu za izradu ordenja,i to mu je jedini uspeh njegove vladavine.Imala je Srbija i Karađorđa ni on nije bio pismen ali je imao SRCE i ljubav prema Srbima i Srbiji.E moja Srbijo ko tebe vodi!!!!!

  • dragan

    23. jun 2013 | 14:32

    Mr Toma-Diploma: Medju Bosancima će te već neko sačekati!? Samo moraš posetiti Džamiju!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA