Roditelji zaboravili dete u autu, dečak se ugušio (VIDEO)

Robert (29) i Amanda Džo (30) Anderson poveli su svoje troje dece i bebisiterku na sahranu rođaka. Međutim, kad su izlazili iz kola, zaboravili su najmlađeg sina, koji je preminuo od toplote

  • 5

Jedan dečak (3) pronađen je mrtav nakon što su ga roditelji greškom ostavili u usijanom autu na Floridi da bi prisustvovali sahrani.

Naime, bebini roditelji Robert (29) i Amanda Džo Anderson (30) odlučili su da na sahranu rođaka krenu sa svoja dva automobila.

Dvoje starije dece nalazilo se u kolima s bebisiterkom, dok su najmlađeg Kajrisa smestili u kola sa njima.

Kad su stigli do odredišta, Andersonovi su poveli bebisiterku i dvoje dece sa sobom, ali su najmlađeg dečaka zaboravili u automobilu. Napolju je bilo veoma toplo, tako da je dečak satima ostao u zagušljivom, vrelom autu bez klime.

- Roditelji su se vratili sa sahrane nekoliko sati kasnije, a kad su bebisiterku pitali gde je Kajris, ona je odgovorila da misli da je sa njima - rečeno je iz policije.

Par je požurio do kola u kojima je sina pronašao u besvesnom stanju. Iako je Hitna pomoć ubrzo stigla, mali Kajris preminuo je u lokalnoj bolnici.

Pogledajte video:

(M. R. / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA