JANKOVIĆ: Građani se žale tražeći posao, nemaju ni za hranu!

Zaštitnik građana je rekao da je njegova služba prošle godine primila 20.000 pritužbi građana, a skoro svaki drugi se žalio da nema posao i da nema ni za hranu

  • 2

Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je danas da njegovu pomoć sve češće traže građani koji kažu da nemaju od čega da hrane decu i traže posao.

Predstavljajući izveštaj o svom radu 2012. godine, Janković je rekao da je njegova služba prošle godine primila 20.000 pritužbi građana, a skoro svaki drugi se žalio da nema posao i da nema ni za hranu.

Ukazujući da je država izdvojila novac i za "nekakvu Kancelariju za brze odgovore", Janković je rekao da bi svaka državna institucija po pravilu trebalo da brzo odgovori na pitanja građana, te ne vidi čemu osnivanje posebne kancelarije za to.

- Novca ima, samo se koristi na načina koji je potpuno nedopustiv - rekao je Janković.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desko

    26. jun 2013 | 15:24

    Pa preuzmite nešto,i mi znamo da su gradjani gladni!!!

  • Spomenka

    5. oktobar 2015 | 15:35

    I sta sada ? Menjajmo vladu, nema nam drugog izbora! Ovi ne grade srbske fabrike, radnici nemaju, kako takav, siguran posao a i kada ga nadju rade samo za hleb i mleko. Drzava stalno smislja nove namete na budzet gradjana! Kako preziveti sa ovim drustvenim uredjenjem liberalnim kapitalizmom kada su i sindikati obespravljeni ili u dilu sa drzavom. Katastrofa ! Ne treba nam neprijatelj spolja imamo ga u "kuci."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA