DOMAĆA ORGANSKA PROIZVODNJA: Imlek na Organic Live Fest-u

Podršku manifestaciji Organic Live Fest dala je i kompanija Imlek, jedna od prvih koja je u Srbiji ponudila organske mlečne proizvode

  • 2

Na konferenciji za medije održanoj povodom svečanog otvaranja trećeg Organic Live Festa predstavljen je trodnevni program ovog jedinstvenog festivala koji promoviše organsku proizvodnju, obnovljive izvore energije, očuvanje životne sredine i zdrav način života. Podršku ovoj manifestaciji dala je i kompanija Imlek.

- Kompanija Imlek je, kao jedina domaća kompanija koja ima svoj organski portfolio mlečnih proizvoda, podržala ovaj jedinstveni festival. Imlek je asortiman organskih proizvoda „Bello Organic" na tržište lansirao početkom godine i za sada predstavlja jedini ove vrste, proizveden od organskog mleka, kako na srpskom tržištu, tako i u čitavom regionu. Saradnja sa ovim festivalom predstavlja podršku razvoju svesti kod ljudi o organskoj hrani izjavio je regionalni direktor marketinga kompanije Imlek Srđan Popović.

Kompanija Imlek ove godine obeležava 60 godina uspešnog poslovanja, pri čemu joj je briga o potrošačima uvek bila na prvom mestu. Trudeći se da obezbedi zdrave, ukusne i hranljive proizvode, kompanija Imlek je zahvaljujući stručnim kadrovima, savremenoj tehnologiji i filozofiji stalnog unapređivanja, prva u Srbiji ponudila organske mlečne proizvode.

"Bello Organic" proizvodi u potpunosti se prave od mleka sa prve i jedine domaće sertifikovane farme iz organske proizvodnje u Čurugu u Vojvodini i najbolji su dokaz posvećenosti kompanije da svojim potrošačima obezbedi kvalitetne proizvode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojin

    26. jun 2013 | 21:05

    I ono mleko sa aflatoksinom je bilo organsko. Jel?

  • bela rada

    27. jun 2013 | 10:32

    Srbija treba da bude zemlja organske hrane i u to treba i država ozbiljnije da se uključi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA