Srpske maloletnice skidaju se na porno sajtovima!

- To je uvođenje pedofilije. Razvija se pogrešan model ponašanja. To bi trebalo da bude kažnjivo i to žestoko - kaže psiholog Aleksandra Janković

  • 11

Srpske devojčice od samo petnestak godina svakog dana se skidaju i nepoznatim osobama pokazuju intimne delove tela, tetovaže, pirsinge preko jednog popularnog sajta.

Anonimni korisnici ih "navlače" zanimljivi pitanjima, koja postaju sve provokativnija, zatim ih nagovore da uključe video-kameru, pa ih snimaju i snimak postavljaju na društvene mreže.

Najviše ima tinejdžera, a ponekad zaluta i "malo slobodniji roditelji" koji odobravaju ovakav vid zabave svoje dece, pa se snimaju zajedno s njom.

Psiholog Aleksandra Janković kaže za Kurir da ovakve pojave loše utiču na mlade i da oni tu pronalaze pogrešne uzore.

- To je uvođenje pedofilije. Razvija se pogrešan model ponašanja, a jednom kada se pređe ta crta, kada se uđe u taj svet, iz njega se ne može izaći. To bi trebalo da bude kažnjivo i to žestoko! Što se tiče roditelja koji ovo podržavaju tu nema opravdanja - kaže ona.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    27. jun 2013 | 01:05

    Све најгоре са запада је нашло плодно тле у Србији. Непријатељима није потребно оружје да нас униште, ми ћемо то боље сами!

  • zeka

    27. jun 2013 | 08:44

    Da, da, uvek nam je taj zapad kriv. Daj bre smešni ste više. Krivi su roditelji koji nisu vodili računa o deci i usmeravali ih na prave vrednosti.

  • Duda

    27. jun 2013 | 09:22

    To znaju, a nepismene su i nikad knigu nisu pročitale. Kroz glavu vetar duva. Sad evo svi udarili u dreku da su deca dzabe učila za maturu. Pa nisu dzabe, valjda treba da budu pismeni i da znaju bar osnovne stvari iz matematike. Ali onda nemaju vremena za kompjuter po ceo dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA