Student iz unutrašnjosti roditelje košta 1.800 evra godišnje!

"Upadanje na budžet" ne znači da će studiranje biti besplatno: za troškove smeštaja, hrane, prevoza, pranja veša i prosečnog života u Beogradu za četiri godine treba izdvojiti čak 7.000 evra

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Duda
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zrenjanin,mrtav grad

    09. jul 2013 | 07:24

    Zrenjanininci najviše pljuju beogrdjane i novosadjane, a najviše su zajašili tamo kako politički, tako su pokupovali i stanove, uhlebili dečicu studente, gde ih ima kao pleve, i to godinama studiraju, mnogi i ne završe.U normalnim zemljama postoji kantonizacija grada, tako da ne može svaka šuša da se naseli gde joj padne napamet.Beograd je grad otvorenog srca.Dodjite da živi9te u Zrenjanin, najebali ste, kako će vas primiti ako ste došli iz BG ili nekog drugog grada, nikako, to sam ja osetila na svojoj koži, loša voda, loši ljudi.Stalno pljuju beogradjanke, paorkinje koje mrze pre podne sebe, a posle podne ceo svet..Zato se u Zrenjaninu lako završi faks, pa su dolazili i kriminalci iz zatvora da ga završavaju, dr dobio 8 meseci zatvora i umesto da je otišao eno ga šeta gradom bezbrižan, a vi napadate Beograd i beogradjane, sram vas bilo -....

  • Anaaa

    08. jul 2013 | 23:33

    Kako se brzo vredjate. Istina boli xaxaxa

  • Socioloskinja

    08. jul 2013 | 13:00

    Samo uzgred da spomenemo da i oni koji su rodjeni u Beogradu, i koji imaju npr jednog roditelja, i koji zive kao podstanari isto prolaze kao da su dosli ovamo da studiraju. Problem je samo sto mi ispadamo najgori, a kao da se opravdava kada oni koji dodju ovamo imaju pravo da gaze preko mrtvih i po nama jer njima je tesko, oni su ovde bez roditelja, samo se snalaze.. E pa neki od nas su takodje ovde i snalaze se bez roditelja, al to nije bitno jer da neko ustane i kaze tako nesto, to opet nije iste tezine, je li? Ako bi jedno beogradsko dete uradilo ista na ikakvu stetu devojke iz npr Cacka, digla bi se frka i panika jer su Beogradjani olos, a u obrnutom smeru bi se to smatralo opravdanim jer su takva vremena dosla... To je sramotno, i stvar je uvek posmatra jednodimenzionalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA