POJEO 68 ĆEVAPA: Obućar iz Gacka pomeo konkurenciju usred Sarajeva!

Dosadašnji rekord bio je star punih 11 godina, kada je Bosanac Anto Maglić pojeo 63 ćevapa. U kratkom intervjuu Zoran Tepavčević je ispričao kako je bilo na sarajevskom takmičenju

  • 7

Obućar Zoran Tepavčević iz Gacka pobednik je Takmičenja u jedenju ćevapa koje je održano juče u Sarajevu. Sa 68 pojedenih ćevapa pomeo je konkurenciju od 23 učesnika i time postavio novi rekord.

Dosadašnji rekord bio je star punih 11 godina, kada je Bosanac Anto Maglić pojeo 63 ćevapa. U kratkom intervjuu Zoran Tepavčević je ispričao kako je bilo na sarajevskom takmičenju.

- Od malena su mi ćevapi omiljena hrana. Jednom sam na rođendanu svog prijatelja pojeo sve ćevape, pa su druga deca morala jesti kobasice i salatu od kupusa. Prijavio sam se prošlog meseca na ovo takmičenja kad sam video plakat u svojoj ulici. Pisalo je da su ćevapi besplatni i da je glavna nagrada 20 kilograma smrznutih ćevapa, pa reko' može - rekao je Zoran.

(Telegraf.rs / ALO! )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA