Izraelka krijumčarila dijamante u anusu! (FOTO)

Policija je saopštila da Izraelka nije prvi put boravila u Brazilu, zemlji u kojoj je za krijumčarenje predviđena zatvorska kazna od dve do osam godina zatvora

  • 5

Brazilska policija uhapsila je na aerodromu u Belo Horizonteu Izraelku (24), koja je pokušala da prokrijumčari 102 dijamanta, koje je sakrila u anusu, a koji su bili zapakovani u kondome!

Prema saopštenju policije, žena, koja je čekala let za Evropu u društvu jednog Belgijanca, bila je sumnjiva jer je bila vidno nervozna. Policija je na aerodromu pregledala sumnjivu ženu i pronašla je deo dijamanata i veliki broj kondoma i lubrikanta.

Nakon toga, Izraelka je prebačena u bolnicu u Belo Horizonteu, gde je rendgenskim pregledom otkriveno da je žena u anusu imala dve vrećice sa dijamantima 

Policija je saopštila da Izraelka nije prvi put boravila u Brazilu, zemlji u kojoj je za krijumčarenje predviđena zatvorska kazna od dve do osam godina zatvora.

(Telegraf.rs / Izvor 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA