SPREMITE SE, POLEĆEMO: Makedonski Telegraf lansiran u etar!

Telegraf.mk od danas kreće u osvajanje internet prostora našeg južnog suseda. Nema sumnje da će i on postići jednako veliki uspeh kao i Telegraf.rs

  • 3

Najbrže rastući portal u regionu Telegraf.rs dobio je pojačanje u susednoj Makedoniji: tamošnji internet prostor od danas je počeo da osvaja portal Telegraf.mk koji će korisnicima ponuditi obilje zabavnog zadržaja, kao i besplatnu dozu političko-informativnih vesti sa tog prostora!

Inovativna, drugačija kategorizacija od one na koju su navikli čitaoci srpskog Telegrafa, kao i odličan, probrani tim mladih ljudi, osiguraće našem makedonskom "parnjaku" da brzo po popularnosti izbije na vrh u svojoj zemlji.

Prema tome, nema sumnje da će i ovaj novi portal postići uspeh kao i njegov "stariji brat", čiju mobilnu aplikaciju koristi svakodnevno čak 100.000 ljudi.

Visoka ocena čitalaca postignuta je vrlo jednostavnim korišćenjem, inovativnim redizajnom, prilagodljivošću različitim uređajima, velikom brzinom učitavanja i drugim performansama.

Uspeh dugujemo najbržem informisanju korisnika vestima iz zemlje, regiona i sveta, najraznovrsnijim sadržajima iz oblasti politike, društva, ekonomije, hronike, sporta, kulture i zabave.

Pored ovog uspeha, podsećamo i da smo najbrže rastući portal u regionu, i da smo, trenutno, četvrti po posećenosti sajt u Srbiji.

Istraživanje o našem uspehu je uradio Nemanja Krecelj, internet analitičar iz Banjaluke, koristeći kao izvor "GOOGLE PAGE SPEED i WEB PAGE TEST " servise.

 Hvala vam na ukazanom poverenju, a mi vam obećavamo da ćemo se i u budućnosti truditi da vas na vreme, brzo, tačno i precizno obaveštavamo o svemu što se događa u zemlji, regionu i širom sveta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    29. jun 2013 | 10:05

    Svaka cast, cestitke! :)

  • RS

    29. jun 2013 | 12:04

    a za Srpsku?

  • nemamime

    29. jun 2013 | 12:33

    Ja imam Telegraf.rs aplikaciju za iPad i odlicna je. Jedini portal koji ima aplikaciju za iPad, svi ostali portali imaju samo za iPhone. Svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA