JEZIVO: Zbog droge izgubio pola glave, bukvalno!(VIDEO)

Usled pojačane konzumacije droge i alkohola, Karlosu Rodrigezu nakon saobraćajne nesreće doktori morali da uklone deo mozga i lobanje kako bi preživeo

  • 0

Karlosu Rodrigezu, odstranjen je deo mozga i lobanje nakon dramatične saobraćajne nesreće prilikom koje je proleteo kroz šoferšajbnu i pao direktno na glavu. U tekstu nemačkog tabloida "Bild", Rodrigez ističe da je doživeo nesreću sa 14 godina, a automobilom je upravljao pod dejstvom droge i alkohola.

Doktori su nakon nesreće morali da mu odstrane deo mozga i lobanje kako bi mu spasili život. On kaže da od operacije već godinama sasvim normalno živi i da ne oseća nikakve posledice.

U svom videu on apeluje na druge, pogotovu na decu, da ne konzumiraju drogu i alkohol.

"Rođak i ja smo ukrali auto. Bio sam pod dejstvom droge i alkohola, a vozio sam. U trenutku, preleteo sam preko prepreke, proleteo kroz šoferšajbnu i pao direktno na glavu. Sve bi bilo drugačije da sam bio svestan svojih postupaka", objasnio je Rodrigez.

"Pogledajte kako moja lobanja sad izgleda", rekao je u svom videu pokazujući na odstranjeni deo lobanje. "Nemojte nikada konzumirati bilo kakvu drogu ili alkohol", poručio je Rodrigez.

Rodrigez nije jedini koji je preživeo sa "pola glave". Tinejdžer Ben Majkok je preživeo, nakon što je čekićem udaren u glavu 2010.godine.

(Dejli mejl / Isidora Danić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA