POŽAREVAC: Osuđenik upao u kuću, pa pretukao i opljačkao devojku

Slobodan P. (36) izvršio razbojništvo nad Žaklinom T. (27), u njenoj kući u Požarevcu. Prvo je tukao, a onda oduzeo torbicu koja joj je bila okačena oko vrata i u kojoj su se nalazila njena lična dokumenta, mobilni telefon i oko 1.000 dinara

  • 0

Požarevljanin Slobodan P. (36), koji se nalazi na izdržavanju kazne u Okružnom zatvoru u Smederevu, uhapšen je danas zbog sumnje da je izvršio razbojništvo nad Žaklinom T. (27), u njenoj kući u Požarevcu.

- Osumnjičeni se tereti da je, u poslepodnevnim satima, upao u kuću oštećene i udario joj nekoliko šamara. Potom joj je oduzeo torbicu koja joj je bila okačena oko vrata i u kojoj su se nalazila njena lična dokumenta, mobilni telefon i oko 1.000 dinara. Nakon što joj je zadao još nekoliko udaraca, osumnjičeni je pobegao - kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Slobodan P. uhapšen je istog dana, u blizini gradskog parka u Požarevcu. Prilikom pretresa, kod njega su pronađeni ukradeni mobilni telefon i novac. Nešto kasnije, ustanovljeno je da se osumnjičeni nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Okružnom zatvoru u Smederevu, ali da se nakon odobrenog izlaska nije vratio.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA