Glumica iz serije "Vampirski dnevnici" slala Obami otrovna pisma (VIDEO)

Teksaška glumica Šenon Ričardson optužena je po dve tačke - slanje poštom preteće komunikacije i pretnju protiv predsednika SAD. Po svakoj od tačaka optužnice zaprećeno joj je zatvorskom kaznom do pet godina

  • 1

Teksaška glumica Šenon Ričardson optužena je zbog slanja pisama u kojima su pronađeni tragovi otrovne supstance ricin predsedniku SAD Baraku Obami i gradonačelniku Njujorka Majklu Blumbergu, pokušavajući da to podmetne mužu Nejtanu sa kojim se razvodila, saopštili su tužioci.

Ričardsonova (35), koja je pod imenom Šenon Ges glumila epizodne uloge u serijama "Vampirski dnevnici" i "Hodajući mrtvaci", optužena je po dve tačke − slanje poštom preteće komunikacije i pretnju protiv predsednika SAD, navela je teksaška kancelarija američkog javnog tužilaštva.

Ričardsonova je uhapšena 7. juna, a AP navodi da joj je po svakoj od tačaka optužnice zaprećeno zatvorskom kaznom do pet godina.

Prošle sedmice federalni sudija naložio je da Šenon Ričardson bude podvrgnuta psihološkom ispitivanju.

Ričardsonova je u pisanom iskazu priznala da je slala pisma, ali tvrdi da ju je njen suprug naterao da to učini.

Ranije ovog meseca njen suprug je podneo zahtev za razvod braka. Šenon iza sebe ima dva braka i petoro dece uzrasta od četiri do 19 godina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jocko

    29. jun 2013 | 00:53

    Ova glumica se ne pojavljuje u seriji "Vampirski Dnevnici", gledam tu seriju od prve sezone do poslednje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA