Čovek umro kad je video račun za struju!

61-godišnji muškarac sa Šri Lanke je u petak došao da se žali zbog neuobičajeno visokog računa za struju, ali mu je rečeno da je to posledica značajnog poskupljenja električne energije od prošlog meseca, nakon čega je on na licu mesta doživeo srčani udar

  • 1

Jedan 61-godišnji građanin Šri Lanke umro je od srčanog udara, nakon što je dobio veoma visok račun za električnu energiju, objavili su tamošnji mediji.

Čovek je u petak došao u centralu elektroenergetskog preduzeća "Sejlon elektrisiti" da se žali zbog neuobičajeno visokog računa za struju, ali mu je rečeno da je to posledica značajnog poskupljenja električne energije od prošlog meseca, nakon čega je on na licu mesta doživeo srčani udar, objavio je list "Sejlon tudej", a prenela agencija AFP.

U izveštaju se ne navodi koliki je bio račun, ali stoji da je on bio prilagodjen povećanju cene električne energije od 50 odsto. Šri Lanka je jedna od azijskih zemalja sa najskupljom strujom, budući da kilovat-čas košta do 47 rupija (0,37 dolara).

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA