SKANDAL U CG: Trezor čuvaju u podrumu Skupštine umesto u banci!

- Iskreno, nisam ni znao da se tu nalazi trezor Centralne banke. Tek iz razgovora sa kolegama saznao sam tu informaciju, jer je neko pomenuo da je donet novac za trezor. Kasnije sam saznao da je u podrumu zgrade - rekao je jedan od radnika Skupštine

  • 2

Crnogorski državni trezor se umesto u Centralnoj banci nalazi u podrumu zgrade parlamenta, objavile su podgoričke "Vikend novine" pod naslovom "verovali ili ne".

Iz direkcije za odnose sa javnošću CBCG naglasili su da se trezor nalazi u zgradi Skupštine, i naveli da to nije nikakva tajna, ali nisu želeli da objasne zašto se, umesto u zgradi Centralne banke, državni trezor nalazi u podrumu Skupštine, navodi list.

Sagovornik "Vikend novena", koji već godinama radi u Skupštini, ispričao je da je tek nedavno saznao šta krije podrum zgrade parlamenta.

- Iskreno, nisam ni znao da se tu nalazi trezor Centralne banke. Tek iz razgovora sa kolegama saznao sam tu informaciju, jer je neko pomenuo da je donet novac za trezor. Kasnije sam saznao da je u podrumu zgrade, ali zaposleni u Skupštini nikada ne silaze dole. Prilično sam bio iznenađen kada sam to saznao. Nisam ga zamišljao kao trezor sa zaštitom i obezbeđenjem kao u američkom filmovima, ali ni da je u podrumu zgrade gde radim - rekao je jedan od radnika Skupštine, koji je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    29. jun 2013 | 15:02

    А у трезору контигент цигарета!

  • Podgorica

    29. jun 2013 | 17:36

    Za streptomicin. Dobro je što kod vas nema kontigenta cigareta! Ma kako odgovarate za sve vezano za CRNU GORU a sebe ne umijete pogledati. Vi ste stvarno smiješni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA