REKLI "DA" NA BINI: Venčali se na "Arsenal fest"-u (FOTO)

Mlada se brzo dokopala bubnjeva, mladoženja mlade, a požrtvovani tehničari postali su fotografi. Da se zabeleži dan u kome su mladenci svadbu starovali na bini još vrućoj od nastupa Smaka, Bajage, Partibrejkersa

  • 0

Dvoje mladenaca, od danas oboje Đurić, koji su se upravo venčali u Staroj crkvi u Kragujevcu, postali su glavne zvezde drugog dana muzičkog festivala "Arsenal fest"! Nataša i Nemanja Đurić prvi su par koji je u bračne vode uplovio sa glavne bine "Arsenal festa".

Mladenci, privučeni tonskim probama na domak crkve, gde se održava treće, finalno veče festa, došetali su do bine. Dočekani su kao “Smak”.

Mlada, definitivna zvezda svoje svadbe, poželela je da na dan venčanja bude i zvezda glavne bine. Šta mlada poželi ne odbija se, pa su tehničari koji rade ozvučenje dali sve od sebe da ugode nevesti. Mlada se brzo dokopala bubnjeva, mladoženja mlade, a požrtvovani tehničari postali su fotografi. Da se zabeleži dan u kome su mladenci svadbu starovali na bini još vrućoj od nastupa Smaka, Bajage, Partibrejkersa…

Nataša i Nemanja, neka vam je sa srećom, čestita vam ekipa "Arsenal festa" i Telegrafa. U kompleksu Kneževog arsenala često se fotografišu mladenci nakon venčanja, jer je pun živopisnih industrijskih hala, a tu je i muzej Stara livnica. Do sada se ipak nijedan par nije venčao tokom Arsenal festa, posebno ne na glavnoj bini!

Kompleks Knežev arsenal, kao bivši Zastavin prostor sada jedna od najatraktivnijih kulturnih lokacija Kragujevca. Od 2011. godine tu se održava "Arsenal fest", a tu su pre dve godine snimane i epizode serije Titanik, a onda lane i Ravne gore.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA