TEŠKA NESREĆA KOD BATAJNICE: Jedan mrtav, osam osoba povređeno! (FOTO)

Došlo je do sudara na neosvetljenom i klizavom delu puta, kada je BMW holandskih tablica koji se kretao ka Beogradu prešao na levu stranu i udario u "hondu" švajcarskih tablica

  • 9

U direktnom sudaru "honde" i BMW-a na Novom novosadskom putu na oko 500 metara od Batajnice ka Novom Sadu poginula je jedna osoba, a teško je povređeno 8 osoba, saznaje Telegraf.

Došlo je do sudara na neosvetljenom i klizavom delu puta, kada je BMW holandskih tablica koji se kretao ka Beogradu prešao na levu stranu i udario u "hondu" švajcarskih tablica. Poginuo je vozač BMW-a i povređena je njegova supruga i troje dece. U "hondi" su povređene 3 odrasle osobe i jedno dete. Oni su iz Negotina, a pošli za Sent Galen u Švajcarskoj.

Tokom uviđaja saobraćaj je bio u prekidu na ovoj deonici puta.

Na licu mesta bilo je 12 vatrogasaca koji su izvlačili povređene iz slupanih automobila. Četiri ekipe Hitne pomoci prevezle su povređene u Urgentni centar u Beogradu.

Brojni vazdušni jastuci aktivirali su se na oba vozila i sprečili jos teže posledice ovog udesa.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Solarbg

    30. jun 2013 | 10:18

    Miki ne seri.... Mozda je covek zaspao ,onesvestio,srcka itd....tuzno je pljuvati mrtve! A pogotovo sto je ostavio fam iza sebe...

  • jok

    30. jun 2013 | 09:26

    a vi povecavajte cenu putarina

  • Kukuvija

    30. jun 2013 | 11:14

    Nesreci je kumovao umor i velika brzina za sigurno ali i pogresno i nedefinisano obelezene trake kada se sa auto puta prelazi na voznju u dva smera. Prosle nedelje je tu isto bio udes bez zrtava. Sacuvajte nekome zivot. Pozabavite se obelezavanjem ove tacke. Ko dolazi sa zapada ne moze da shvati da se vozi dvosmerno. Znak je nocu neuocljiv, mali, neosvetljen. Traka iz Zemuna pojacava imaginaciju. U pocetku je samo puna linija koja se tek kasnije pretvara u duplu punu. Ko malo umoran to ne vidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA