DRINA - REKA KOJA SPAJA: Dvanaesta regata u Zapadnoj Srbiji počinje 13. jula

Organizatori na tradicionalno najposećenijoj manifestaciji u Zapadnoj Srbiji očekuju oko 2.000 plovila sa više od 20.000 posetilaca

  • 0

Promotivnim spustom za novinare rekom Drinom, Turistička organizacija Opštine Ljubovija najavila je održavanje Drinske regate Ljubovija 2013. pod sloganom "Drina – reka koja spaja".

Centralna dvanaesta manifestacija "Drinska regata" na vodi održaće se 13. jula 2013. godine. Na ovom događaju, koji je tradicionalno jedan od najposećenijih događaja u Zapadnoj Srbiji očekuje se 2.000 plovila sa više od 20.000 ljudi na vodi, koji će na 40 kilometara duge deonice uživati u različitim sadržajima i programima.

Glavni događaj, 13. jula, počinje zabavno-rekreativnim spustom koji počinje u 9 časova i u kojem učestvuju hiljade plovila i posada uz trubače, plutajući šank, muzički splav, roštilj i ostale specijalitete domaće kuhinje na reci, kao i obavezno kupanje.

Nakon uplovljavanja u cilj regate i osveženja, regataši će imati priliku da se zabave na koncertima Crvene jabuke, Ace Pejovića, kao i grupa Black Back i Bonus benda. Svi oni koji odluče da dođu dan ranije na Regatu moći će da se zabave, 12. jula, uz Harisa Džinovića, Đorđa Davida, kao i grupu Death Saw...

Dani regate počinju nedelju dana ranije brojnim sportskim takmičenjima u malom fudbalu, tenisu i šahu, kulturnim sadržajima, kao i brojnim muzičkim sadržajima.

Svi zainteresovani više informacija o događajima mogu naći na sajtu www.tolj.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA