Ubijen Pančevac u Budvi pred 500 ljudi!

Miloš Vidaković (29) ubijen je kada je na njega pucao nepoznati napadač u crnom šeširu, a tom prilikom ranjena su tri muškarca i jedna devojka

  • 16

Miloš Vidaković (29) iz Pančeva ubijen je noćas u Budvi, javili su podgorički mediji, a na njega je posle ponoći pucala nepoznata osoba, dok je sedeo za šankom ispod zidina Starog Grada gde je bilo i oko 500 gostiju.

Tom prilikom ranjena su tri muškarca i jedna devojka, koja je prebačena u bolnicu u Kotoru.

Prema nezvaničnim informacijama, ubica je prišao Vidakoviću, koji je sedeo ispred zidina Starog grada, i u grudi mu ispalio tri hica.

Gosti lokala ispričali su da je napadač imao crni šešir, a odmah posle pucnjave pobegao je u pravcu Slovenske plaže.

Vidaković je podlegao povredama na putu do kotorske bolnice. Ranjenim mladićima je pomoć ukazana u budvanskom Domu zdravlja, a devojka je prebačena u kotorsku bolnicu, gdje je zadržana na daljem lečenju.

U momentu pucnjave, ispred zidina Starog grada bilo je oko 500 osoba, prenose crnogorski listovi.

Uviđaj na licu mesta trajao je do kasno noćas, tako da nije bilo moguće dobiti više podataka. Iz policije je rečeno da su i ranjene osobe najverovatnije strani državljani, te da postoji sumnja da je ubistvo naručeno.

Budva je do četiri sata ujutro bila praktično u blokadi, ali počinilac nije uhapšen. Policija je na informativni razgovor privela više osoba.

Podsetimo, kako je Telegraf ranije pisao Vidaković je u aprilu ove godine ranjen u pucnjavi u beogradskom naselju Galenika, a ranije je imao sukobe i s policijom.

Vidaković nakon ranjavanja u beogradskom naselju Galenika, nije želeo da sarađuje sa policjom i ukaže ko je i pod kojim okolnostima pucao na njega. On je tada došao na zakazan sastanak sa pancirom na grudima, ali ga je nepoznata osoba upucala u oko i obe noge. Nakon izlaska iz bolnice rekao je da će se sam obračunati sa osobom koja je pokušala da ga ubije u parku na Galenici.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvrk

    2. jul 2013 | 09:54

    Mora da je zbog skripte,sad ce nekome julski rok.Ajte molim vas,pa zna se kakvi su to poslovi,kriminaka,droga,za to ne treba istraga,dovoljno da procitaš ko su akteri i gde se desilo i jasno ko dan.

  • Sremac

    2. jul 2013 | 10:09

    Kriminalci.. Kako drugacije i da zavrsi

  • Bojan

    2. jul 2013 | 11:03

    Ništa, letujte u Budvu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA