ZASTRAŠUJUĆE: Trenutak pada aviona u okean (FOTO)

U avionskoj nesreći poginula su dva muškarca, a sam trenutak pada letelice u vodu ovekovečila je fotograf Vitni Rufo, koja se zatekla na obližnjoj plaži

  • 0

Uhvaćen trenutak smrti! Dva muškarca poginula su u nedelju, kada se mali jednomotorni avion srušio u Atlantski okean, u blizini američkog gradića Oušn Siti. Sam trenutak pada letelice u vodu ovekovečila je fotografkinja AP-a Vitni Rufo, koja se zatekla na obližnjoj plaži.

Tela Džošue Edkia (27) i Tomasa Gogina (43) pronađena su juče, a oba muškarca radila su u policiji Oušn Sitija, gradića na samoj obali Atlantskog okeana. Olupina aviona, koja je bila na dubini od 10 metara, izvučena je iz vode.

Letelica tipa "nančang CJ-6A" srušila se iz do sada nepoznatih razloga, a prema rečima svedoka avionske nesreće letelica se najpre nekontrolisano kretala, a zatim se srušila u okean. Istraga o nesreći se nastavlja, saopštili su zvaničnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA