Muškarac ubio ženu (84) i izbo dečaka (9) u skejt parku! (VIDEO)

Policija je u predgrađu Bredforda uhapsila muškarca za kojeg se sumnja da je nožem izbo staricu, a zatim napao dete. Pretpostavlja se da je reč o rođaku ubijene žene

  • 2

Britanska policija uhapsila je 26-godišnjeg muškarca, koji je osumnjičen da je ubio 84-godišnju Luizu Denbi u njenoj kući, a zatim ranio dečaka starog devet godina u skejt parku u predgrađu Bredforda u Zapadnom Jorkširu. Za uhapšenog muškarca, čije ime nije objavljeno, sumnja se da je rođak ubijene starice.

Žena je ubijena u kući u kojoj je živela, a prema pisanju lokalnih medija, ona je usmrćena sa nekoliko uboda nožem. Napadač je zatim napao devetogodišnje dete koje se nalazi na oko 300 metara od kuće ubijene žene. Mališan je, na sreću, preživeo i sa povredama ruku je prebačen u bolnicu.

Pored uhapšenog mladića, policija je privela još tri muškarca, koji se dovode u vezu sa zločinom koji je potresao mirno predgrađe Bredforda. Kompletan kraj je nakon incidenta u strahu, a roditelji svuda prate svoju decu.

 Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nedostatak vesti?

    2. jul 2013 | 17:38

    Mislim stvarnoo... pa cime se Vi novinari bavite?!? Tragedija, da, ali totalno van regiona i necega na bilo koji nacin povezano...Čuj, ubijena zena od 84 godine i to u predgradju Bredforda !?!?!?

  • LastHope

    2. jul 2013 | 19:33

    Zaista ste morbidni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA