SAZNAJEMO: Zvonimir Nikezić uskoro na slobodi?

Vlasnik konsultantske kuće "CES Mekon" uskoro bi mogao da bude pušten na slobodu, pošto mu je Specijalni sud odredio iznos jemstva u visini od 250 miliona dinara

  • 1

Zvonimir Nikezić, vlasnik konsultantske kuće "CES Mekon", uskoro bi mogao da bude pušten na slobodu, pošto mu je Specijalni sud odredio iznos jemstva u visini od 250 miliona dinara, saznaje Telegraf.

Nikezić je uhapšen krajem novembra prošle godine zbog sumnje da je učestvovao u zloupotrebama u Azotari Pančevo i od tada je u pritvoru.

Osim njega, postupkom je obuhvaćeno jos dvadesetak osoba među kojima je i bivši ministar poljoprivrede Saša Dragin.

Na slobodi bi mogao da se nađe već do kraja nedelje, odnosno čim uplati novac ili položi nekretnine u vrednosti koju je sud odredio.

Na ovu odluku, prema nezvaničnim informacijama, tužilaštvo je uložilo žalbu, ali će Nikezić biti pušten na slobodu jer ta žalba ne odlaže izvršenje sudske odluke.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    2. jul 2013 | 17:39

    Један по један полако напоље, а оптужнице ће нестати као мехурић сапунице. То су та хапшења и "обрачуни" док су оби признавали независност Косова, народ наивни им је аплаудирао... До сада нико није осуђен нити ће бити јер су сви у талу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA