Četvorica policajaca dobila otkaz zbog primanja mita!

Načelnik niške policije podelio je otkaz četvorici policajaca, dok je jednog suspendovao zbog primanja mita od izvršilaca saobraćajnih prekršaja

  • 7

Četvorica niških policajaca dobila su otkaz, dok je jedan suspendovan do okončanja disciplinskog postupka zbog povrede radne dužnosti, saznaje Telegraf.rs.

- Protiv suspendovanog policajca u toku je disciplinski postupak zbog krađe dok su četvorica policijskih službenika otpuštena s posla zbog primanja mita - kaže naš dobro obavešten sagovornik.

Kako saznajemo, ova četvorica su saobraćajni policajci koji su od izvršilaca saobraćajnih prekršaja uzimali novac da protiv njih ne bi podnosili prekršajne prijave.

- Ovo nije prvi put da načelnik Grekulović deli otkaze policijskim službenicima koji su se ogrešili zakon. Aleksandar Đorđević, policajac iz Aleksinca otpušten je zbog krijumčarenja ljudi, a načelnik Policijske stanice u Ražnju Miodrag Todorović zbog zloupotrebe službenog položaja.

Grekulović je više puta isticao da nikome neće biti praštano nepoštovanje zakona, bez obzira na kojoj se funkciji nalazi.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA