Uhapšeni dileri heroina u Višnjici

Grupa dilera dnevno je prodavala između 50 i 100 grama miksovanog heroina. Prilkom hapšenja, u kući Miroslava S. pronađeno je 80 kilograma paracetamola, 350 grama heroina, vagice, mikser, blender, metalna presa, kesice i ostala oprema za pakovanje droge

  • 0

Beogradska kriminalistička policija uhapsila je Uroša J. (29) i Miroslava S. (30) zbog sumnje da su bili na čelu organizovane kriminalne grupe koja je tokom 2012. godine i 2013. godine, svakodnevno, prodavala veću količinu heroina na području Višnjice i Višnjičke Banje, saznaje Telegraf.

Ostali članovi grupe uhapšeni su u nekoliko prethodnih akcija. Privedeni mladići osumnjičeni su da su nabavljali veće količine heroina, koje su miksovali sa paracetamolom i prodavali narkomanima u kesicama od 0,5 grama do jednog grama.

Ova grupa dnevno je prodavala između 50 i 100 grama miksovanog heroina. Prilkom hapšenja, u kući Miroslava S. pronađeno je 80 kilograma paracetamola, 350 grama heroina, vagice, mikser, blender, metalna presa, kesice i ostala oprema za miksovanje i pakovanje droge.

Takođe, pronađene su dve automatske puške, pet pištolja i veća količina municije.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA