Ruski doktor tuče pacijenta posle operacije srca! (VIDEO)

Nemoćni pacijent je preminuo ubrzo nakon toga, a doktor Votjakov je ovaj napad opravdao iscrpljenošću posle naporne 24-časovne smene

  • 12

Iskusni i ugledni doktor Andrej Votjakov iz Rusije  uhvaćen je na kameri kako mučki tuče pacijenta obolelog od srca koji je ležao vezan u krevetu intenzivne nege.

Nemoćni pacijent je preminuo ubrzo nakon toga, a doktor Votjakov je ovaj napad opravdao iscrpljenošću posle naporne 24-časovne smene.

Policija je suspendovala ruskog doktora sa inače besprekornom biografijom zbog okrutnog napada na sredovečnog čoveka koji je upravo bio operisan u jednoj bolnici u Permu u Uralu.

Šokantan poluminutni video pokazuje prvo verbalni argument između doktora i pacijenta a onda i trenutak kada ga doktor udara u glavu i grudi. Votjakov nije imao pojma da ovaj brutalni napad snima kamera fokusirana na pacijentov krevet.

- Bio je to naporan dan nakon 24-časove smene – kazao je Votjakov, načelnik odeljenja za anesteziologu i intenzivnu negu, kada je snimak preplavio internet.

Incident se dogodio u februaru ali je snimak tek nedavno izašao u javnost. Pacijent je bio muškarac star preko 45 godina iz Kirova. Njegova porodica se do sada nije oglasila.

Doktor je dobio otkaz a policija ispituje da li su batine mogle da izazovu ili ubrzaju smrt pacijenta.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    4. jul 2013 | 22:04

    Ooo bozeee. Pa ne zelim da znam kakav je osecaj ti lezis tu posle operacije nemozes pomerit a doktor te udara. Bednice jedan da mi je ovo brat bio na krevetu,nebi se plasio nikakvog zakona ali bi ti sigurno vratio,tebi ili tvojem najomiljenim !!

  • Dr.agan

    4. jul 2013 | 22:59

    Sta bih dao samo za 10 min sa doktorom..

  • Marko

    4. jul 2013 | 23:24

    Kako bi ovog doktora polupao slatko, znači urnisao bi ga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA