ARILJE: Mileta ubio majku i dve strine, pa se obesio!

Meštani ariljskog sela Visoko jutros su prijavili da su pronađena četiri leša. Direktor policije Milorad Veljović kaže da je muškarac ubistva izvršio tupim predmetom, a potom se obesio

  • 6

U ariljskom selu Visoko pronađena su četiri leša, potvrdio je direktor policije Milorad Veljović. Mileta Sarić (55) ubio je majku Slobodanku (75), a zatim i strine - Milenu (70) i Kosaru (75).

- Muškarac je ubio majku i dve strine, a potom izvršio samoubistvo - potvrdio je Veljović.

Prema njegovim rečima, ubistvo je izvršeno tupim predmetom, a muškarac je potom izvršio samoubistvo vešanjem. Kako je dodao, kuće ubice i dve ubijene strine su u neposrednoj blizini.

Prema rečima istražnog sudije Joviše Lazarevića, postoje indicije da je Sarić Mileta izvršio trostruko ubistvo  i samoubistvo pod dejstvom alkohola.

- Takođe postoje indicije da je MIleta lečen na neurospihijatriji u poslednje dve tri godine od alkoholizma - rekao je Lazarević. Kako je dodao, postoje sumnje da je Sarić sinoć bio u alkoholisonom stanju. Istražni sudija je naveo i da je poslednje dve godine podnoseno više prijava protiv Sarića zbog remećenja javnog reda i mira.

Među komšijama koji su prvi zatekli stravičan prizor bio je i Dragan Stamenić. On je izjavio da poznaje počinioca stravičnog zločina dobro i da ga pamti kao normalnog i dobrog čoveka, dodajući da ne za šta je razlog zločina.

Žitelji sela Visoka zaprepašćeni su zločinom, ali kažu da je ubica i ranije ispoljavao agresivnost, zbog čega je bio u dva navrata na psihijatriji u užičkoj bolnici. Komšinica Dobrinka Sarić kaže da ipak ništa nije ukazivalo na tragičan događaj.

Policija je blokirala šire lice mesta, kako bi sprečila uništavanje tragova.

(Telegraf. rs / Izvor: Tanjug, Blic, RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LaneBg

    5. jul 2013 | 11:49

    Америка је смешна за нас! Најболесније друштво на свету постадосмо!!!

  • Aleksei

    5. jul 2013 | 14:42

    To je ona seljacka demagogija :"Jojjj nemoj da idemo po doktorima ima odma selo da prica da je lud ,bolestan"!Jos smo mi daleko od civilizacije po tom pitanju..Isto tako se krilo za monstruma iz Velike Ivance da je sto poubija onaj grdan,neduzan narod...Nije sramota ici i traziti medicinsku pomoc!!!

  • Milan

    5. jul 2013 | 11:55

    A oakle nervno obolelom čoveku puška u privatnom vlasništvu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA