ZVORNIK: Kolektivno obrezivanje 150 dečaka

Svečani program, povodom ovog događaja organizovalo je Udruženje Istanbul edukaciono-kulturni centar iz Sarajeva, a u kolektivnom obrezivanju učestvovali su dečaci uzrasta od 1 godine, pa sve do mladića starih 21 godinu

  • 18

U selu Lipnja kod Zvornika organizovan je događaj tokom kojeg je obrezano 150 dečaka. Svečani program, povodom ovog događaja organizovalo je Udruženje Istanbul edukaciono-kulturni centar iz Sarajeva.

U kolektivnom obrezivanju učestvovali su dečaci uzrasta od 1 godine, pa sve do mladića starih 21 godinu, javlja agencija Anadolija.

Zamenik načelnika opštine Odunpazari Mehmet Kepez je u izjavi za agenciju Anadolija, rekao da su srećni što su podržali ovaj događaj.

- Nama je veoma drago što smo deo ovog projekta i smatram da će nas ovakvi projekti, kao narode, više povezati. Mi kao opština i kao udruženje medresanata bićemo otvoreni za ovakve projekte i uvek ćemo ih podržati - rekao je Kemez.

Predsednica udruženja Istanbul edukaciono-kulturni centar Fejza Šehbajraktarević kazala je da je današnji program prvi deo projekta te da će narednog dana u Kaknju biti organizovan svečani program za još 150-oro dece.

(Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    6. jul 2013 | 18:27

    Al je hodža imao sutradan sveže lignje.

  • Hogar

    6. jul 2013 | 21:06

    Veoma zanimljiva i pre svega korisna informacija za Srbiju......jel prisustvovala i nasa delegacija.....

  • Nepodoban

    6. jul 2013 | 20:47

    Kada neki shvate da to nisu ni bošnjaci ni muslimani, već turci, bojim se da će biti kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA