POGLEDAJTE: Rat Albanaca i Žandarmerije zbog krađe drva na Kosovu! (VIDEO)

U oružanom sukobu s pripadnicima Žandarmerije ranjeno najmanje šest kosovskih Albanaca, nakon vatrenog okršaja blokirana administrativna granica s Kosovom u ataru sela Borovac

U oružanom sukobu s pripadnicima Žandarmerije na administrativnoj liniji između centralne Srbije i Kosova ranjeno je najmanje šest kosovskih Albanaca.

Sve se dogodilo u ataru kuršumlijskog sela Borovac. Povod za pucnjavu najverovatnije je bio pokušaj krađe šume.

- Grupa Albanaca je napala iz automatskog oružja patrolu Žandarmerije na teritoriji Srbije u ataru kuršumlijskog sela Borovac – potvrdio je komandant Žandarmerije Bratislav Dikić.

Pripadnici Žandarmerije su posle incidenta blokirali administrativnu granicu s Kosovom.

Oružani sukob je trajao oko pola sata i za sada nije poznato da li je bilo žrtava. Izveštač agencije Beta je u ataru sela Borovac video nekoliko sanitetskih vozila i veliki broj pripadnika Žandarmerije.

Prema tvrdnjama meštana i nezvaničnim informacijama iz izvora policije, naoružana grupa Albanaca prešla je administrativnu granicu i u ataru sela Borovac pokušala da ilegalno seče šumu. Tom prilikom oni su napali pripadnike Žandarmerije koji su se nalazili u blizini.

(Telegraf.rs / Izvor za Video: IndeksOnline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    8. jul 2013 | 09:57

    treba ih ih sve izlomiti, mamicu im

  • LaneBg

    8. jul 2013 | 10:18

    Cudi me da Amerikanci jos uvek nisu "izrazili zabrinutost" zbog "divljackog ponasanja srpske policije". Sram ih bilo, pucaju na cestit siptarski narod!! Ccc... Pobiti olos treba!!!

  • .....

    8. jul 2013 | 10:03

    Tadic da se izvini....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA