PANČEVAČKI MOST: Zakucao se u zaštitnu ogradu! (FOTO)

Vozač lakše povređen posle udara autom u zaštitnu ogradu u Bulevaru despota Stefana

  • 6

Vozač "fijata punta" Ivan S. (30) lakše je povređen u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru despota Stefana kod Pančevačkog mosta u Beogradu, saznaje Telegraf. Punto je izleteo na razdelno ostrvo, oborio saobraćajni znak i udario u zaštitnu ogradu.

Tom prilikom deo čelične ograde uleteo je u kabinu vozila i zabio se u prednje desno sedište. Srećom, u automobilu je bio samo vozač koji je sa povredom ruke prebačen kolima Hitne pomoći u bolnicu.

(Telegraf.rs / E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    8. jul 2013 | 17:39

    Nije znao dal ce levo ili desno ka Pancevu, od kad su napravili obilaznicu bez oznaka vozaci se cesto zbune i camo cimnu volan da se prestroje! Oprez!

  • Namcor

    8. jul 2013 | 18:33

    Da bi se prestrojio za Pancevo,ta akcija mora izdaleka da pocne,bar kilometar ranije.U suprotnom,s obzirom na "solidarnost" vozaca,"postovanje" zmigavca,i pokusaj prestrojavanja,moze se desiti samo ovako nesto.Ili naokolo preko Bogoslovije,pa na most,sto izgleda sigurniji put.

  • Nesa

    8. jul 2013 | 23:13

    Nije bas u pitanju idiot, ko ne vozi cesto da se lako zbuniti! Prestojavanje je u spicu potrebno uraditi dva semafora pre, a ne na samoj raskrsnici pre pdvajanja! To je klasicna greska koju gledam svako jutro kad idem na posao u Pancevo! Po meni nasi saobracajci treba jos na ukljucenju iz Cvijiceve da postave do poslednjeg semafora barem dve rampe iznad puta (kao na autoputu) gde ce jasno da ukazuje sta nailazi i kakva odvajanje ce da se dese! Mislim da bi se smanjile greske vozaca, sto zbog neznanja, a sto zbog bahatosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA