Magla u Vranju, Sjenici i Smederevskoj Palanci

U Srbiji je jutos najtoplije bilo na Paliću i u Beogradu gde je u pet časova izmereno 19 stepeni, a najsvežije u Sjenici gde je temperatura vazduha iznosila 10 stepeni. Saobraćaj se uglavnom odvija bez zastoja

  • 0

Saobraćaj u Srbiji od jutros je umeren i obavlja se bez zastoja, ali se zboog turističke sezone tokom dana očekuje pojačan saobraćaj ka Makedoniji i Crnoj Gori. Jutarnje temperature su od 10 u Sjenici, do 19, koliko je izmereno u Beogradu i na Paliću.

Iz Auto-moto saveza Srbije kažu da magla smanjuje vidljivost na području Smederevske Palanke, Sjenice i Vranja. Zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila su oko 30 minuta.

U Srbiji je jutos najtoplije bilo na Paliću i u Beogradu gde je u pet časova izmereno 19 stepeni, a najsvežije u Sjenici gde je temperatura vazduha iznosila 10 stepeni.

U Somboru, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Velikom Gradištu izmereno je 18 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda. U Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Loznici, Valjevu i Negotinu izmereno je 17, a u Smederevskoj Palanci, Požegi i Nišu 16 stepeni.

U Kragujevcu, na Crnom Vrhu, u Kraljevu, Kruševcu, Ćupriji, Zaječaru i Vranju izmereno je 15, Kuršumliji i Leskovcu 14, na Zlatiboru i u Dimitrovgradu 13, a na Kopaoniku 11 stepeni.

RADOVI NA PUTU

Zbog radova na naplatnoj stanici Beograd, kod Bubanj potoka, biće izmenjen režim saobraćaja do 12. jula.

Zbog radova na deonici državnog puta I reda (autoput E-75) u zoni Novog Sada, u smeru Subotica-Beograd, izmenjen je režm saobraćaja, pa se vozila preusmeravaju na pomoćne saobraćajnice. Takav režim trajaće do 31. avgusta.

U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beše na autoputu E-75 Beograd - Novi Sad, pa se saobraćaj obavlja dvosmerno preko novog mosta.

Na putu IA-4 Kneževići-Kremna, na vijaduktu Šljivovica, zbog oštechenja kolovoza, saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom

trakom.

Usled oštećenja mosta na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana, saobraćaj je usporen i obavlja se obilaznicom.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA