MARČELO: Pomozite našem prijatelju Boksiju!

Nekadašnji član Marčelovog “Shock orchestra” Slobodan Kinđić Boxi vodi bitku sa opakom i teškom bolešću, tumorom na plućima

  • 0

Budimo humani! Muzičaru Slobodanu Kinđiću Boksiju neophodna je naša pomoć. Boksijeva porodica i prijatelji uputili su apel svim ljudima dobre volje koji žele i mogu da finansijski pomognu kako bi se nabavili neophodni medikamenti sa Kube, dijetetski suplementi i preparati koji sprečavaju širenje tumora na ostale organe.

Više informacija o prirodi Boxijeve bolesti možete saznati Facebook grupi Podrška za Boxija. U saopštenju porodice i prijatelja navodi da je svaka, makar i minimalna pomoć dobrodošla.

- JAKO VAŽNO! Prijatelji, iskreno vas molim da nam pomognete. Razboleo se Boksi, naš drug iz nekadašnjeg benda Shock Orchestra. Sećate ga se sigurno, jedan od dvojice divnih, nasmejanih džinova koji su pevali prateće vokale. Neponovljivo dobar čovek, otac dvoje dece. Veoma mi je teško što vam ovo pišem, teško je zvučati dostojanstveno kad dragoj osobi gori pod nogama, a vreme je takvo da traži ekstremnu patetiku da bi se ljudi pokrenuli. Ipak, verujem da vama koji ste okupljeni ovde ne treba to da biste bili saosećajni, pa ću samo reći ovo: pomozite nam da spasemo prijateljaapelovao je poznati reper Marčelo na svom Fejsbuk profilu.

Računi na koje se može uplatiti pomoć za Boxija:

Dinarski:

Banca Intesa

Slobodan Kinđić, Osmog marta 4, 11250 Beograd

svrha uplate: "pomoć za Boksija"

dinarski: 160-5100100254630-23

devizni: RS35-160-5130200945653-33

Devizni (za uplate iz inostranstva):

Account name: Slobodan Kindjic

Bank name: Banca Intesa ad Beograd

Bank address: Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd

SWIFT code: DBDBRSBG

IBAN code: RS35160513020094565333

Address: Osmog marta no.4, Beograd

(Telegraf.rs / Popboks)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA