Agrokor kupuje 109 automobila FIAT 500L!

Ugovor je potpisan na četiri godine, a već od septembra počeće isporuka prvog kontigenta. Odabran je model "fiat 500L" 1,3 dizel, od 85 konjskih snaga, crvene boje

  • 0

Hrvatski koncern Agrokor potpisao je ugovor o kupovini 109 automobila FIAT 500L sa Fiat automobilima Srbije (FAS), kojim će vozni park Agrokorove kompanije "Idea" biti zamenjen automobilima proizvedenim u Kragujevcu. Odabran je model i FIAT 500L 1,3 dizel, od 85 konjskih snaga, crvene boje.

Ugovor su potpisali potpredsednik za maloprodaju u Agrokoru Ante Todorić, generalni direktor FAS-a Antonio Ćezare Ferara, generalni direktor kompanije Idea Aleksandar Seratlić i komercijalni direktor FAS-a Geri Klark. Ugovor je potpisan na četiri godine, a već od septembra počeće isporuka prvog kontigenta.

- Potpisani ugovor početak je saradnje Agrokor grupe sa FAS-om. U narednom periodu broj vozila koje bi Agrokor mogao da kupi od FIAT-a mogaobi da dostigne brojku od 1.000 - izjavio je Ante Todorić.

S druge strane, direktor FAS-a Ferara  rekao da je taj ugovor veoma značajan za FAS koji je dobio tako značajnog i velikog partnera kao što je Agrokor.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA