Maneken oslobođen optužbe za silovanje!

Damjan Perović (30), sin ambasadora Crne Gore u Švajcarskoj, osuđen je na 9 meseci zatvora zbog nanošenja lakših telesnih povreda B. M, ali je oslobođen optužbi da ju je silovao

  • 6

Maneken Damjan Perović (30), sin ambasadora Crne Gore u Švajcarskoj, oslobođen je danas u Višem sudu u Beogradu optužbe da je krajem juna 2011. godine silovao Beograđanku B. M. (35).

Perović je, međutim, osuđen na 9 meseci zatvora zbog nanošenja lakših telesnih povreda B. M. Kaznu je praktično odslužio s obzirom da je u pritvoru proveo godinu dana.

U obrazloženju presude sudija Dragomir Gerasimović je naveo da posle saslušanja svih svedoka, oštećene, njene majke i sudskih veštaka, sud nije pronašao dokaze da je M. B. bila silovana u njenom stanu.

Sudija je naveo i da je sama oštećena izjavila da je posle svega otišla da se istušira i legla da spava, a slučaj je nije prijavila policiji već se posle nekoliko sati prvo obratila majci.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA