• 27

KO SVE PREDAJE NAŠOJ DECI: Profesor u svom udžbeniku citira šaljivi sajt Njuz net! (FOTO)

Potpuno neverovatno zvuči činjenica da je autor knjige po kojoj se predaje na fakultetu citirao odeljak sa sajta koji na sarkastičan način prikazuje svakodnevicu. Njuz net: Nadamo se da niko neće pasti ispit zbog nas

  • 27

Društvene mreže preplavila je stranica knjige "Direktni marketing" autora Milana Kocića koji predaje na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, a na kojoj se satirični sajt Njuz.net navodi kao izvor informacije!

Potpuno neverovatno zvuči činjenica da je autor knjige po kojoj se predaje na fakultetu citirao odeljak sa sajta koji na sarkastičan način prikazuje svakodnevicu, ali izgleda da je i to moguće u Srbiji.

Autor je u delu u kome se pominju društvene mreže ubacio vest sa Njuz.net u kojoj su oni pisali kako je kompanija Fejsbuk zabranila radnici da koristi ovu društvenu mrežu na poslu.

Ovo saznanje nije ostavilo ravnodušnim ni autore ovog šaljivog sajta, koji u izjavi za Telegraf.rs kažu da se nadaju da nijedan učenik nije pao na ispitu, jer nije naveo ovaj primer.

Izvor: "Direktni marketing", Milan Kocić

Izvor: "Direktni marketing", Milan Kocić

- U početku smo videli samo donji deo stranice, s fusnotom, pa nam je bilo simpatično da smo se našli u udžbeniku. Tada smo, naravno, bili ubeđeni da nas spominju u kontekstu izmišljenih vesti. Kad smo pročitali celu stranu osetili smo istu onu vrstu zabave kao i svaki put kada bi neki "ozbiljan" medij preneo neku našu vest kao stvarnu. Ovde je dodatno zanimljivo što se radi o udžbeniku, što ceo apsurd podiže na još viši nivo. Iskreno se nadamo da nijedan učenik nije pao na ispitu jer nije naveo ovaj primer. Ovo, svakako, ne treba da baci senku na profesiju profesora, jer ONI SU PROFESORI - kaže za Telegraf Marko Dražić, urednik sajta Njuz.net.

Studenti Ekonomskog fakulteta iz Kragujevca kažu da profesor Kocić zahteva da se pomenuti primer za koji je izvor Njuz.net mora znati za ispit!

Milan Kocić nije odgovarao na pozive Telegrafa do objavljivanja ovog teksta.

(Telegraf.rs )

Komentari

  • Srbin

    Drzavni posao!

  • Shonez

    E a vidi mu frizure?

  • Nemanja

    Profesor Kocc je jedan od najboljih predavaca na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu a zli ljudi iz Beeeeograda opet diraju na Univerzitet.Vi svi koji pljujete profesora Kocica dodjite na njegova prdavanja pa se uverite kakav je predavac,a jedan je od najboljih koje ja znam.Nije on prodao ispit vec je citirao saljivi komentar,nemojte brkati babe i zabe.Profesore vi ste legenda mogu samo da vas mrze!!!!!!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima