Suprugu pretukao nasmrt, a decu šutirao po glavi

- Posle iživljavanja nad suprugom često bi tukao i njenu decu. Bilo je jezivo slušati kako Velita zapomaže dok Memet brutalno prebija mališane. Dečiji plač, vrisak.. Da vam se zaledi krv u žilama - ispričala je policiji rođaka osumnjičenog

  • 13

Memet Š. (37) iz Bujanovca uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevenčnu suprugu Velitu Elić (34) i teško povredio njenu maloletnu decu iz prvog braka.

- Velitu smo našli u lokvi krvi, jedva da je disala. Lekari su bili zgroženi prizorom. Žena je bila unakažena od batina, a njeni sinovi od osam i pet godina bili su preplašeni i modri od udaraca po glavi... nisu prestajali da plaču - kaže izvor "Kurira".

Velita Etić je kolima Hitne pomoći najpre prevezena u bolnicu u Vranju, a potom u Nišku Neurohiruršku kliniku.

- Žena je imala teške povrede. Ubrzo po prijemu podlegla je povredama, uprkos naporima lekara da je spasu - kaže izvor.

Memet Š. i ranije je brutalno tukao svoju suprugu i njene mlišane.

- Velitu je udarao čim je stigao. Znao je da nasrne i na komšije koji bi pokušali da je odbrane. Posle iživljavanja nad suprugom često bi tukao i njenu decu. Bilo je jezivo slušati kako Velita zapomaže dok Memet brutalno prebija mališane. Dečiji plač, vrisak.. Da vam se zaledi krv u žilama - ispričala je policiji rođaka Memeta Š.

Memet Š. je sa Velitom živeo u vanbračnoj zajednici, a ona je sa sobom iz Surdulice dovela i dvoje dece iz prethodnog braka.

- Tukao je mališane u svako doba. Iz čista mira ih je šutirao i udarao gde je stigao, kao i njihovu majku - ispričale su komšije.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • felixkirchbaum

    14. jul 2013 | 00:48

    A sta je sa tom strvinom ,jel priveden ?Zasto je ziveo sa njom,jel da bi imao koga da bije?©Gde su rodbina i prijatelji,gde je centar za soc.rad?A zasto je trpela monstruma,verovatno je prodata muzu po obicajima tog naroda,pa je roditelji nisu smeli zastiti?Toliko se zla u narodu precutkuje i zataskava,da li na jugu na istoku,Vojvodini ili zapadu Srbije.Tek kad bude kasno neko reaguje.A to djubre bih na dozivotnu,pa da na robiji dozivi sve isto sto je uradio zeni i jadnoj deci.Samo da ga ne proglasi sud neuracunljivim pijanim i sl.A kakva nam je pravda i sudije moguce sve to.Pa izadje posle par godina i opet isto.E tugo.

  • русија

    14. jul 2013 | 00:56

    и нико није помогао а слушали запомагања ????

  • beast from the east

    14. jul 2013 | 01:22

    Svako ko je znao za to, a nije prijavio. Suditi za saucestnistvo u tom zlocinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA