NOVI SAD: Mladić ranjen u obe noge!

Do pucnjave je doslo iz nepoznatih razloga, a Miroslav K (28) je pogođen u obe noge. Na mestu pucnjave policija je pronašla dve čaure, ali nikoga od učesnika obračuna. Iako ranjen Miroslav je napustio Novi Sad i tokom noći se prijavio u beogradski Urgentni centar

  • 12

Miroslav K.(28) iz Loznice ranjen je u pucnjavi, koja se najverovatnije dogodila u stanu u Jevrejskoj ulici 14b u centru Novog Sada, saznaje Telegraf.

Do pucnjave je doslo iz nepoznatih razloga, a Miroslav je pogođen u obe noge. Na mestu pucnjave policija je pronašla dve čaure, ali nikoga od učesnika obračuna. Iako ranjen Miroslav je napustio Novi Sad i tokom noći se prijavio u beogradski Urgentni centar.

Trenutno je smešten na odeljenju Ortopedije.

Policija pokušava da utvrdi sve okolnosti pucnjave i radi na identifikaciji osobe koja je pucala iz pištolja i ranila Miroslava K. Inače, on je pre izvesnog vremena iznajmio stan u Novom Sadu, kako bi, navodno, prisustvovao festivalu "Exit".

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Миле Водоинсталатер

    14. jul 2013 | 13:55

    У шта се претворио овај град, у дивљи запад.

  • Simonida Puhalo

    14. jul 2013 | 14:10

    Ma to je uvijek bila srbijanska palanka a sad sa izbjeglicama i dilerima droge postaje Trash

  • vozdovac

    14. jul 2013 | 16:20

    Pa iznajmio je stan i došao u Novi Sad za vreme EXITA da bi dilovao drogu,a ne da bi se provodio.Pošto je došao iz Loznice zasmetao je nekom od dilera na DOMAĆEM terenu i automatski dobija rafal kao opomenu ( žuti karton ). Nakon toga dodje u Beograd da se leči,i naravno korumpirana MURIJA nema pojma o čemu se radi! Rasvetlio sam slučaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA