BRČKO: Novosađanka poginula u direktnom sudaru

Nesreća se dogodila kada je "volvo" BiH tablica, prešao u suprotnu traku i sudario se sa "golfom", kojim je upravljao Bogdan Krivokuća (64), a tom prilikom poginula je Borka Krivokuća (58)

  • 0

Borka Krivokuća (58) iz Novog Sada poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Brčko - Bijeljina u mestu Gredice, na istočnom izlazu iz Brčkog.

Portparol policije distrikta Brčko Halid Emkić rekao je da je uviđajem utvrđeno da je vozač automobila "volvo", registarskih oznaka BiH, iz za sada nepoznatih razloga, vozeći iz pravca Bijeljine prema Brčkom, prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa "golfom 2" novosadskih oznaka, kojim je upravljao Bogdan Krivokuća (64) iz Novog Sada.

- Krivokuća i njegov sin, čiji identitet trenutno utvrđujemo, kao i vozač vozila marke "volvo", Zdravko Adamović (52) iz Laktaša, zadobili su teške telesne povrede i odmah su prevezeni u Opštu bolnicu Brčko, gde su zadržani na lečenju - rekao je Emkić.

Sudar se desio u 14.30 časova, a saobraćaj na toj deonici normalizovan je tek u 17.45 časova.

(Telegraf.rs / Izvor: b

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA