Dve osobe se utopile na Crnogorskom primorju

Crnogorska policija saopštila je da se tokom vikenda u Ulcinju utopio Hameli Adrian (19) iz Prizrena, a u Petrovcu državljanka Slovačke H. M. (67)

  • 3

Dve osobe, jedna sa Kosova, a druga iz Slovačke, utopile su se na Crnogorskom primorju, saopštila je danas crnogorska policija.

Uprava policije je navela da se u Ulcinju utopio Hameli Adrian (19) iz Prizrena, a u Petrovcu državljanka Slovačke H. M. (67).

Kako je saopšteno, Hameli se utopio u nedelju u kasnim popodnevnim satima na kupalištu "Noki bič" na Velikoj plaži, kod Ulcinja.

Policija je navela da je Hameli stradao kada je plivajući prešao sigurnosne bove, nakon čega se, usled velikih talasa, utopio.

Osim Hamelija, bili su ugroženi životi još dva plivača, ali su spasioci uspeli na vreme da ih na izvuku na sigurno, saopštila je policija.

Policija je saopštila da se državljanka Slovačke H. M. utopila na plaži u Petrovcu. Dodaje se da će uzrok njene smtri biti poznat nakon obdukcije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA