Od siline udara ispali iz auta, suvozač poginuo (FOTO)

Vozač i suvozač, obojica stari 22 godine, ispali su iz auta koji je, zbog prebrze vožnje, udario u metalni stub javne rasvete u Smederevskoj Palanci

  • 11

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutru dogodila u Smederevskoj Palanci, život je izgubio mladić star 22 godine, suvozač u putničkom autu "alfa romeo 156", čiji identitet policija još nije saopštila.

Vozač auta, vršnjak nastradalog mladića, u ovom udesu zadobio je teške telesne povrede, opasne po život.

Do nesreće je došlo rano ujutru, u 4.40 sati, na raskrsnici ulica Crvene armije, Majora Gavrilovića i Dositeja Obradovića, kada je vozač auta, star 22 godine, najverovatnije zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad upravljačem i desnom stranom udario u metalni stub ulične rasvete, koji je nakon toga pao na haubu.

- Od siline udara, i vozač i suvozač ispali su tom prilikom iz vozila. Suvozač je izdahnuo na licu mesta, dok je vozač zadobio teške telesne povrede, opasne po život, zbog čega je prebačen u Urgentni centar u Beogradu – kažu u Policijskoj upravi Smederevo.

Oba mladića su iz Smederevske Palanke, a kobnog jutra autom su se zaputila ka obližnjem selu Mihailovcu.

Uviđaj na licu mesta izvršili su dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu, Sudske jedinice u Smederevskoj Palanci i pripadnici saobraćajne policije.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxyyzz

    15. jul 2013 | 14:06

    Slika sve govori...

  • beast from the east

    15. jul 2013 | 16:24

    Strasno sta je ostalo od auta. Koliko je taj jurio pobogu. Dati gas ume svako, to bar nije tesko. ali kad izgubis kontrolu, retko ko zna sta treba raditi. Svakako brzinu treba izbegavati

  • Dragomir

    15. jul 2013 | 15:13

    Neka svako ovako vozi ako mu se ne zivi ,sta drugo da kazem zalosno ali ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA