Slovenački policajci napali stranca uz povike "Je*em ti boga, ovo je Slovenija!" (VIDEO)

Policajac je u jednom trenutku fizički napao čoveka kome je falilo 40 centi da plati potrebna dokumenta, a čule su se i psovke

  • 28

Pre nekoliko dana na Jutjubu je objavljen video koji je danas osvanuo u slovenačkim medijima. Kako se vidi na videu, stranac je pokušao da uđe u Sloveniju, ali nedostajalo mu je 40 centi kako bi platio potrebne dokumente.

Ponašanje slovenačkih policajaca prema njemu nazvao je "terorističkim", a jednoga od njih prozvao je teroristom i fašistom.

Pogledajte u videu što se događalo pred granicom:

24ur.com piše kako je jasno da policija u ovom slučaju nije pravilno reagovala te da je jedan od policajaca otišao do službenog vozila i uzeo pojas s pištoljem i lisicama kako bi potkrepio svoje pretnje i zaplašio stranca. U jednom trenutku ga je čak i fizički napao i psovao.

Istraga oko slučaja i ponašanja policajaca je počela.

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • roko

    15. jul 2013 | 20:32

    A zasto bi ovaj prosao a da ne plati, i jos vredja, ja ga nebi pustio dok nebi izrecitovao " druze tito mi ti se kunemo"

  • србија

    15. jul 2013 | 20:56

    Hahaha. Dakle ovaj debil celo vreme na nekom slabom nemackom jeziku psuje vredja i provocira... Dakle celo vreme... Po meni su policajci jako mirno reagovali... Ja bi ga lisicama vezao i ajmo u sloveniju kad vec hoces pa da vidimo u cemu je problem

  • sale ortodox

    15. jul 2013 | 21:03

    i netreba ga pustiti u sloveniju a policajac je srbin i normalno da se neda zaj..avat dovoljno mađari zaj...vaju u srbiji ovi tu usloveniji nedozvoljavaju jer rumuni,mađari i bugari kradu i pljačkaju bankomate i trgovine presreću ljude na auto cesti i pokradeju ih tako da ih opravdavam nek napravi to kod švabe ali drugde u evropi završio bi u zatvoru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA