Cecina frizerka Bucka: Taton je skočio sam!

Svetlana Bubanja Bucka, frizerka Svetlane Ražnatović, na saslušanju kao očevidac stradanja Brisa Tatona izjavila da je mladić sam preskočio ogradu i pao, bežeći od gužve

  • 8

Dragan Crepulja, radnik Parking servisa i Svetlana Bubanja Bucka, frizerka Svetlane Ražnatović, danas su prvi put saslušani kao svedoci i očevici stradanja Brisa Tatona 17. septembra 2009. godine na Obilićevom vencu.

Saslušanje ova dva svedoka Višem sudu je po predlogu branilaca osuđenih za ubistvo naložio Apelacioni sud u Beogradu. Posle njihovog saslušanja sud bi trebalo da odluči da li će prihvatiti zahtev odbrane za ponavljanje postupka navijačima koji su već pravosnažno osuđeni na višegodišnje zatvorske kazne zbog ubistva Tatona.

Saslušanje svedoka danas je bilo zatvoreno za javnost. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, Crepulja i Bubanja su posvedočili da pokojnog Brisa Tatona navijači Partizana nisu bacili sa ograde stepeništa. Navodno, iz njihovog svedočenja proizilazi da je mladić sam preskočio ogradu i pao, bežeći od gužve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IVAN

    16. jul 2013 | 13:51

    Mafija.

  • nemke

    16. jul 2013 | 14:34

    Konacno vreme je da se sazna istina.Svakome treba da bude sudjeno za ono sto je i uradio i tu nema prostora kalkulacijama.Sudjenja za primer, kao prinos zrtve i sudjenja u kojima nema dokaza ne smeju imati epilog kao ovaj slucaj.Svaka cast telegrafu na nepristrasnom nacinu izvestavanja.Naslov povodom iste teme je u jednim drugim novinama je sraman i predstavlja dno novinarstva.Te iste novine od samog starta objavljuju dirigovane tekstove i prednjace u broju naslovnih strana sa pokojnim Brisom.

  • K o n s t a n t i n..

    16. jul 2013 | 16:51

    verovatno ce za ovu izjavu dobiti novi salon...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA