UŽAS U ČAČKU: Nepokretna majka gledala kako joj se sin ubija, tri dana zapomagala i tražila pomoć!

- Posumnjali smo da je mladić pokušao da iseče vene, imajući u vidu da je u vodi bilo krvi - kažu u Hitnoj pomoći, dodajući da je sve to posmatrala njegova majka koja je slabo pokretna

  • 4

Beživotno telo muškarca starog oko 38 godina pronađeno je sinoć u stanu u Nemanjinoj ulici u Čačku, a iz službe Hitne pomoći Tanjugu je rečeno da će nadležni sudski organi odlučiti da li će biti vršena obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti.

Telo je pronađeno oko 17.30 sati u kadi u Nemanjinoj ulici, potvrđeno je u čačanskoj policijskoj upravi, o čemu su obavešteni Centar za socijalni rad, viši javni tužilac i istražni sudija Višeg suda u Čačku.

Prema rečima dr Zorice Čakajac iz službe Hitne pomoći, smrt je nastupila, najverovatnije, pre oko tri dana.

- Posumnjali smo da je mladić pokušao da iseče vene, imajući u vidu da je u vodi bilo krvi - navela je ona, dodajući da je sve to posmatrala njegova majka koja je slabo pokretna, i koja je, kako se pretpostavlja, zapomagala da bi pozvala pomoć.

Majka mladića je, nakon toga, prevezena na Odeljenje neuropsihijatrije čačanske bolnice, kako bi joj se ukazala pomoć, rekla je Čakajac.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA