KRAGUJEVAC: Izboli taksistu i oteli mu auto!

Napadači su oteli nekoliko hiljada dinara, iščupali taksimetar i stanicu i prebili taksistu. Izbacili su ga iz auta i odvezli se. Koji kilometar dalje, kod Đurisela, sleteli su u kanal i udarili u betonski zid

  • 1

Kragujevački taksista N. S. (53) teško je povređen kada su ga četvorica napadača prebili, izboli nožem, oteli mu zaradu i auto.

Siledžije su otetim taksi vozilom, verovatno pijani, nešto kasnije udarili u betonski zid i slupali auto. Taksista "Maksi taksija" zadobio je ubod nožem u donji deo leđa, plitke posekotine po telu i prelom nosa. On je pušten na kućno lečenje i čeka operaciju nosa.

Napad na kragujevačkog taksistu dogodio se oko tri sata ujutru. Neven Milošević, šef u "Maksi taksiju", kaže da je povređeni N. S. loše i fizički i psihički jer je bio žrtva iživljavanja četvorice siležija.

- Povezao ih je od noćnog kluba "Venera" u naselju Korićani. Zaustavili su ga tokom vožnje, prislanjajući mu nož i pištolj uz glavu. Taksista mi je ispričao da su trojica sedela pozadi, napred jedan sa kapuljačom na glavi. Oteli su mu nekoliko hiljada dinara, iščupali taksimetar i stanicu i prebili ga. Izbacili su ga iz auta i odvezli se. Koji kilometar dalje, kod Đurisela, sleteli su u kanal i udarili u betonski zid - objašnjava Neven Milošević.

Prednji deo auta, koji je otet taksisti, potpuno je uništen. Što je najgore, N. S. je ovaj auto pozajmio da bi zarađivao dok je njegov na popravci. Kolege iz "Maksi taksija" kažu da ovo što se desilo njihovom taksisti nije pljačka nego iživljavanje.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA