PROKUPLJE: Ubio vlasnika ćevabdžinice jer je hteo da zatvori lokal

Ubistvu Dragiše Cakića (46) je prethodila kraća svađa sa Markom S. (32) koji je žrtvi zadao više uboda po telu

  • 6

Dragiša Cakić (46) iz Prokuplja je izboden u svojoj ćevabdžinici u centru Prokuplja jutros oko jedan sat posle ponoći.

Kako saznaje Telegraf, ubio ga je Marko S. (32) iz Prokuplja. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, ubistvu je prethodila kraća svađa, jer je Dragiša hteo da zatvori ćevabdžinicu.

Marko koji je, kako kažu očevici, bio pod vidnim dejstvom alkohola, počeo je da lomi inventar po lokalu. Polomio je izlog lokala i otišao.

- Ubrzo se vratio i zatekao Dragišu ispred lokala. Odmah ga je ubo, najverovatnije nožem, i pobegao - kaže izvor blizak istrazi i dodaje da su na osnovu izjava očevidaca policajci ubrzo zatim uhapsili Marka.

- Ne znam tačno je li bio kući ili negde drugde, ali je vrlo brzo doveden u stanicu policije. Delovao je mirno i nije želeo da daje izjave - dodaje naš izvor koji kaže da se Marko brani ćutanjem.

Još uvek je nejasno kojim oružjem je ubijen Dragiša, a u policiji ne žele da iznose taj detalj, kako kažu u cilju istrage.

U prokupačkoj bolnici kažu da je Dragiša dovezen oko dva sata posle ponoći u lošem opštem stanju sa znacima teškog iskrvarenja, životno ugrožen. Na levoj strani stomaka konstatovana je jedna ubodna rana naneta oštrim predmetom.

- I pored svih pokušaja reanimacije pacijent je podlegao povredama nešto pre tri časa - kažu u prokupačkoj bolnici.

Dobro upućen izvor napominje da je Marko već poznat organima gonjenja jer je ranije služio zatvorsku kaznu od dve godine. Što se Dragiše tiče, reč je o mirnom i poštenom porodičnom čoveku, koji je uzgajao golubove i koji je pre par meseci otvorio ćevabdžinicu u pešačkoj zoni u Prokuplju.

Poznavaoci prilika kažu da mu je posao krenuo i da ni sa kim nije imao sukobe.

Nakon hapšenja Marku S. određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Prokuplju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђоле

    19. jul 2013 | 12:50

    У Прокупљу цватају наркомани, а полиција се понаша заштитнички према њима! У дилу су! Докле год буде тако црно нам се пише...

  • Nina

    19. jul 2013 | 15:35

    E sad lepo treba na 40 godina da ga zatvore. Strasno, unistio zivot cele porodice ni za sta.

  • zullu

    19. jul 2013 | 17:40

    Policija ne sme da zucne narkodilerima, toliko se plaše da to već prelazi u patologiju.Sve se zna ko šta radi ali niko ne reaguje...Žalosno ali istinito, džaba mi sviramo po komentarima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA