Iz kuće kod Požarevca ukradeni predmeti vredni 3 miliona

Nepoznati kradljivac je u kuću Vesne S. ušao uz pomoć merdevina, izvalio prozor iz štoka, a potom odneo devize, dukate, nakit, pištolj i satove

  • 2

Nepoznati kradljivac 17. jula provalio je u kuću Vesne S. (46) iz Bradarca i iz nje odneo vredne predmete, koji se procenjuju na oko tri miliona dinara.

Kako je utvrđeno tokom uviđaja i istrage, kradljivac je u kuću Vesne S. ušao u periodu od 20 do 22 sata, kada u njoj nije bilo nikoga. U kuću je ušao tako što je prislonio merdevine ispod kuhinjskog prozora, popeo se uz njih, a potom prozor izvalio iz štoka. Nakon što je ušao u kuću, on je iz metalne kase i tri papirne koverte, koje su se nalazile u garderobnom ormanu u spavaćoj sobi, odneo 7.200 evra, 45 malih i pet velikih dukata sa likom Franje Josifa, kao i veću količinu raznog nakita od belog i žutog zlata.

Osim toga, on je uzeo i pištolj marke CZ, model M-57, kalibar 7,62 mm, vlasništvo oštećene, za koji ona poseduje dozvolu nadležnih organa. Kradljivac je iz kuće odneo i pet ženskih ručnih satova, i to četiri marke "Esprit" i jedan marke "Fosil".

U Policijskoj upravi Požarevac potvrdili su nam ovu informaciju i naveli da se za počiniocem intenzivno traga.

- Policija je na licu mesta izvršila uviđaj i sačinila zapisnik o odnetim predmetima i okolnostima ove provale. U toku su aktivnosti na otkrivanju identiteta NN počinioca i njegovog privođenja - kaže Jasmina Tišma, portparol požarevačke policije.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • police

    19. jul 2013 | 14:53

    vlajna neka?

  • sava

    19. jul 2013 | 23:00

    Nebitno je sta je zena! Nacija treba da bude svesna da je lopova i kradja sve vise! Da se devedesete sto se toga tice, na velika vrata vracaju! A da policija ne moze da razjasni slucajeve, i da zakon stiti lopova!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA